Saturday, February 23, 2008

Aaron kauniit piirteet uhkaavat peittyä ihran alle jo ennen kolmikuukautissynttäreitä, joten nyt oli oikea aika ikuistaa hänet eri kuvakulmista eri ilmeillä.
Äidin rintaan tukeutuen järjestyy edustava kuvausasento kaksoisleukaongelmasta kärsivälle.
Välillä juttuja riittää ja pyrky liikkumiseen on kova.
Isoveli kummeksuu mitä Aaro ja isä puuhaavat.
...Mutta ennättää kuitenkin hetkeksi kuvauspaikalle.
Pää kallellaan.
Kolme metriä leveässä perhesängyssämme ei periaatteessa ole ahdasta. Käytännössä kuitenkin molemmista pojista paras paikka nukahtaa on äidin kainalossa ja yksi patjoista jääkin vähemmälle käytölle. Otso on ilmeestä päätellen jo kyllästynyt Markun pyjamamekkoon mutta ei osaa riisua sitä.
Tässä se nyt sitten vihdoin viimein viikkojen odotuksen jälkeen on: ferrarin-punainen Toyota Yariksemme. Tämän Panaman halvimman Toyotan-mallin saimme itsellemme 8300 eurolla eli melkein puolet halvemmalla kuin Suomessa. ABS ja sivuturvatyynyjä puuttuu, mutta muuten auto on lähes identtinen Suomesta saatavien kanssa. Suurin osa Panaman Yariksista on pitkiä porrasperiä. Vilkuttavista matkustajista ei näy kuvassa melkein mitään koska saimme sivulasien tummennuksen kaupan päälliseksi. Täällä tummennukset eivät kuulu mihinkään karvanoppatyyliin, vaan useimmissa autoissa jopa tuulilasi on tumma. Tummennukset pienentävät bensankulutusta, kun ilmastointia ei tarvitse edes auringossa pitää täysillä.
Merkittävästä autoinvestoinnistamme johtuen meillä oli varaa vain yhteen jäätelöannokseen. Onneksi saimme kolme lusikkaa.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hi, look here

3:23 PM  

Post a Comment

<< Home